Travel guide to Lisbon

- Choose city -

Facts

Top
Local name
Lisboa
Inhabitants
Cirka 600.000
Timezone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Lissabon.

Best time to visit

Top
Lissabon kan besøges året rundt. Med sit milde klima om vinteren er den dejlig at besøge på det tidspunkt, men også om sommeren er Lissabon tiltrækkende, fordi den har Atlanterhavskysten at byde på.

Literature

Top
Eyewitness Travel Guides Lisbon

Culture and entertainment

Top
I kvarteret Bairro Alto kan man danse til den lyse morgen. Det gør portugiserne i hvert fald, og de er svære at hamle op med. Er man til de mere stillesiddende kulturelle oplevelser er Teatro Nacional Dona Maria II et godt sted at begive sig hen. Og skal det være voldsomt har Lissabon også en flot tyrefægterarena, som er en af verdens største. Selvom den bærer navnet Campo Pequeno.

Accommodation / Hotel

Top
Lissabon har et væld af hoteller, pensioner og campingpladser. Der er noget for enhver smag og prisklasse. I Lissabon er noget af det nyeste en kombination af lejligheder og hoteller. Her får man sin egen residens, men nyder samtidig godt af hotelservicen. Disse steder er mærket med et A. Book your hotel in Lisbon here

Local transport

Top

Taxi

Taxier er nemme at få i Lissabon, og der køres efter taxameter.

Other transport

Der er mange transportmuligheder I Lissabon. Tog- og busnettet er godt udbygget, også det lokale. Man kan også komme rundt med sporvogn, og som den eneste by i Portugal har Lissabon en metro.
Travelmarket International
Price comparison site for flights and hotels - best flight price guaranteed